SESSIÓ GRATUITA DEL TALLER DE CREIXEMENT PERSONAL


A Sheng Qi hem programat una sessió gratuïta del taller de creixement personal. Aquesta sessió està oberta a tothom.

 

 

DIMARTS 17 DE GENER A LES 19H.

 

 

 

 

 

Emplena el formulari per inscriure't ara a aquesta sessió.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

PRINCIPALS BENEFICIS DE LA MEDITACIÓ

 

La meditació et permet millorar la capacitat de concentració i controlar els pensaments obsessius.

 

 

ÉS NECESSARI HAVER MEDITAT ABANS?

 

No, utilitzem tècniques molt amenes, basades en la meditació activa, tècniques respiratòries, energètiques i de visualització, farem teràpia sistèmica, Màtrix Mestre, conexions amb guies i molt mes.

 

QUÈ APRENDRÀS EN AQUESTES SESSIONS?

 

Aprendràs a connectar amb la teva respiració i a sentir-la. Descobriràs que ets energia i com utilitzar-la per sanar-te. Connectaràs amb la part més sàvia que hi ha en el teu interior. Coneixeràs el gran poder i la força que tens. I el més important: tindràs eines per responsabilitzar-te de la teva vida.

 

 

En aquest taller aprendrem a controlar la ment i a utilitzar-la en el nostre propi benefici. És de calaix pensar que la ment està al nostre servei, però si ens parem a analitzar una mica la situació, podem observar que no sempre és així, la ment sol anar pel seu compte, pensant “coses” sense parar, rememorant situacions passades o imaginant què farem o què ens agradaria fer en un futur no necessàriament molt llunyà; és a dir, que ens perdem de viure i experimentar situacions agradables com pot ser jugar amb els nostres fills, mentre la ment està pensant en situacions trivials com podria ser posar una rentadora; en aquests casos és quan la ment treballa per si sola i nosaltres estem al seu servei, sense amb prou feines poder controlar el que pensem. Hi ha un refrany que diu: “Som el que mengem”, i jo us dic: “Som el que pensem”; perquè quan tenim un pensament, sigui aquest de l'índole que sigui, comencem a vibrar en la freqüència que genera aquest pensament, i el que ens arriben són “coses o situacions” relacionades amb aquest pensament, i aquí entrem en la Llei de l'Atracció, per això és tan important controlar el que pensem i ser concientes que aquests pensaments ens influeixen en la nostra vida. Gràcies a aquest taller que us ofereixo, us ensenyaré a controlar la ment utilitzant diverses tècniques, totes elles molt senzilles i que podreu practicar a casa. També us ensenyaré a controlar l'energia del vostre cos i com ho podreu nodrir i renovar, i a crear boles energètiques que podreu aplicar-vos a vosaltres mateixos o a qualsevol altra persona, com a fills, parella o familiars. Us guiaré en visualitzacions amb els efectes poderosos que tenen, per aconseguir els nostres objectius. I, a més, si el grup va avançant a nivell d'aprenentatge metafísic i si així ho decideix i li ve de gust, hi ha possibilitats de fer alguna connexió amb els guies espirituals o alguna regressió grupal, però això és solament si totes les persones que participen en el taller estan completament d'acord. Aquest taller és bàsicament de creixement personal, encara que s'aprendran moltes tècniques que podreu utilitzar en família per millorar la vostra qualitat de vida. Coneixerem el nostre sistema energètic, ho activarem i serem capaços de percebre l'energia. Aquest taller serà un recorregut en el qual hi haurà un abans i un després, en el qual aconseguireu un nivell de consciència  a nivell de persona, ànima i esperit que us ajudarà a comprendre qui sou i a què veniu.